A BELECOHAIR 2020-ban alakult meg, hogy kielégítse azon nők igényeit, akik rövid időn belül szeretnék hajuk sűrűségét és hosszát megnövelni. Mi ezt azzal támogatjuk, hogy a lehető legjobb minőségű hajakkal foglalkozunk.


A BELECOHAIR által forgalmazott, póthajak egy fejről származik, nincsenek keverve több fejről, vagy rövidebb szálakkal dúsítva. Feldolgozásukra, szőkítésükre, festésükre a vásárlási tájékoztatóban leírt garanciális feltételek érvényesek.


Minden póthaj ellenőrzött, fertőtlenített, fordult szálaktól mentes. Az eredeti, prémium póthajak minden szempontból megfelelnek egy saját hajtól elvárt kimagasló kritériumoknak. Könnyen kezelhetőek, fésülhetőek, vasalhatóak, festhetőek, száríthatóak


A BELECOHAIR maximális bizalmat szavaz a jövendőbeli vásárlóinak, ezért egyedülállóan kizárólag az utánvételre építjük fel a vásárlások folyamatát. Ezáltal szeretnénk megadni a maximális rugalmasságot leendő ügyfeleinknek.

Célunk, hogy aki a mi hajainkat hordja, az ne csak egy terméket kapjon, hanem egy elit klub tagja legyen annak viselésével.